Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Tim: Ne želim da me neko tjera da bilo kome dajem novac

Finalista Australijan opena je istakao da on već pomaže određenim igračima

Austrijski teniser Dominik Tim krivi medije za lošu sliku u javnosti, koja je kreirana nakon njegove izjave da ne želi da učestvuje u akciji koja ima za cilj da najbolji igrači današnjice tokom pandemije korona virusa pomognu nižerangiranim kolegama.

Tim, Foto: Twitter/AusOpen

Treći teniser planete je zbog toga često kritikovan, a svijet je obišao video-prilog alžirske teniserke Ines Ibu koja je podrobno objasnila s kakavim poteškoćama se većina igrača suočava.

“Nisam pogledao kompletan video, ali sam vidio šta je rekla. Problem je što niko nije pročitao cio intervju koji sam dao. Sve novine i portali su dali neke naslove, što nije fer. Da su ljudi pročitali sve, ne bi se o tome pričalo u ovakvom maniru”, rekao je Tim.

Finalista Australijan opena je istakao da on već pomaže određenim igračima.

“Kao što sam rekao, mnogi igrači zaslužuju da dobiju podršku, bez sumnje, ali ja želim da mogu sam da biram kome želim da pomognem i ne želim da me neko tjera da bilo kome dajem novac. Već pomažem mladim igračima u Austriji, juniorima. Nikada nisam pričao o tome javno jer to ne radim zbog sopstvenog imidža. To radim jer oni to zaslužuju i ja to želim”, zaključio je Tim.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve