Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Tim Ambasade Crne Gore uz Prašovića u Londonu

Tokom srdačnog susreta, crnogorski diplomata Dragašević poželio je našem borcu puno uspjeha, sa željom da titulu šampiona odnese u Crnu Goru

Crnogorskog boksera Dilana Prašovića koji sa svojim timom boravi u Londonu gdje ce sjutra imati meč sa aktuelnim šampionom, domaćim borcem Lorensom Okolijem za WBO pojas, posjetio je privremeni otpravnik poslova u Ambasadi Crne Gore u Ujedinjenom Kraljevstvu, Mladen Dragašević.

Tokom srdačnog susreta, crnogorski diplomata Dragašević poželio je našem borcu puno uspjeha, sa željom da titulu šampiona odnese u Crnu Goru.

Uz uručeni poklon, naznačena je i simbolična posveta našem sportisti: ”Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka”.

Dilan je zahvalio na ovim riječima rekavši koliko je za njega značajna posjeta zvaničnog predstavnika naše zemlje, te da mu ovaj gest daje još veću snagu i motiv za subotnji meč.

Menadžer našeg boksera Ivan Nikolić pozvao je predstavnike Ambasade u Londonu da u subotu, pored ringa zajedno daju podršku našem pretendentu za Svjetski tron.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve