Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Teorija zavjere: Čović proziva čelnike ABA lige

Problematično im je to što su čelnici ABA lige smješteni u isti hotel u kom su odsjeli i igrači Budućnosti Voli. Tako je bilo i pred prvi meč, ali sada su Beograđani osjetili potrebu da to istaknu

Košarkaški klub Crvena Zvezda očekuje neregularnosti u nastavku finalne serije plej ofa.

Foto: Istinomer.rs

Crveno-bijeli su poveli protiv Budućnosti Voli, a Beograđani, na čelu sa predsjednikom Nebojšom Čovićem stvaraju teorije zavjere.

Problematično im je to što su čelnici ABA lige smješteni u isti hotel u kom su odsjeli i igrači Budućnosti Voli. Tako je bilo i pred prvi meč, ali sada su Beograđani osjetili potrebu da to istaknu.

“Takva situacija nije se nikada dogodila ni u jednom takmičenju u organizaciji FIBA, Evrolige, pa čak ni u vrijeme ABA Sidro lige!” piše u saopštenju i dodaje se:

“KK Crvena zvezda mts ovim dopisom ne želi da pravi nikakav pritisak pred drugu utakmicu plej ofa, niti da prejudicira neke događaje, ali smo prinuđeni da zamolimo direktora lige i sportskog direktora lige, da što prije riješe ovu situaciju koja nikome nije u interesu, i da pronađu neko drugo rješenje za smještaj svojih službenika, posebno u ovom trenutku kada se igra finalna serija regionalnog takmičenja.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve