Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Tenzije, svađa i uvrede: Grend slem šampionka ponaša se sramno

Jelena Ostapenko i Ajla Tomljanović svađale su se tokom, nakon meča, a onda su jedna drugu napale i na pres konferenciji. Ostapenko je tražila medicinsku pomoć u momentu kada je Tomljanović igrala dobro

Prvu sedmicu Vimbldona obilježila je i žestoka svađa teniserki.

Jelena Ostapenko i Ajla Tomljanović svađale su se tokom, nakon meča, a onda su jedna drugu napale i na pres konferenciji.

Ostapenko je tražila medicinsku pomoć u momentu kada je Tomljanović igrala dobro.

Stigla je reakcija i optužbe da simulira.

Nakon meča su jedna drugoj prigovorile za ponašanje, a onda se to prenijelo i na pres konferenciju.

– Ona nije imala pravo ništa da priča jer ništa ne zna o mojoj povredi. Pokazala je nevjerovatno nepoštovanje jer svaki teniser može da se povrijedi. Ne možeš da znaš ništa o povredi ako ne pozoveš fizioterapeuta ili doktora. Kako smiješ da nekog nazivaš lažovom? Ne može pred svima da kažeš da lažem. Ona je očajna zbog takvog poteza. To je to. Ne možeš da radiš šta hoćeš, rekla je Ostapenko.

Odgovorila je Ajla.

– Bila sam u situacijama gdje protivnica uzima medicinski tajm-aut kako bi izbacila protivnicu iz ritma. Rekla je da je povrijeđena, ali ja joj nisam vjerovala. Što nije uzela medicinski tajm-aut kada je vodila? Htjela je samo da me izbaci iz ritma. Još ona mene zove očajnom igračicom. To kako se ponašala Grend slem šampionka je sramno. I ona treba da bude uzor djeci?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve