Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Teniski turnir Za Crnu Goru: Da pokažemo kako izgledaju naša zastava i grb

Na turniru učestvuje 24 igrača sa Cetinja, a prema riječima organizatora Vuka Martinovića ideja je da učesnici igraju u majicama sa nacionalnim obilježjima Crne Gore

Teniski turnir u dublu “Za Crnu Goru” koji se održava u Njegoševom parku biće odigran sa ciljem da se pokaže ljubav prema našoj državi, poručili su organizatori.

Teniseri CG, Foto: Cetinjski list

Na turniru učestvuje 24 igrača sa Cetinja, a prema riječima organizatora Vuka Martinovića ideja je da učesnici igraju u majicama sa nacionalnim obilježjima Crne Gore.

“Ideja je potekla je od svih učesnika sa namjerom da pokažemo onima koji ovih dana zaboravljaju kako izgledaju naša zastava i naš grb, i kako treba poštovati svoju državu, jedinu koju imamo. Nakon grupne faze takmičenja, igraće se četvrtfinale po sistemu eliminacije”, kazao je Martinović

Današnji program u Njegoševom parku počinje u 10 sati, kada će se sastati Miloš Piletić i Đuran Latković protiv Jovice Lubarde i Vasilija Boškovića. Sat kasnije igraće Miloš Piletić i Đuran Latković protiv Nikole Lekića i Gorana Roganović. Za 16 časova zakazan je duel Jovana Miloševića i Nikole Jovovića koji će se sastati sa Igorem Vujovićem i Draženom Stanojevićem.

Za prva tri mjesta obezbijeđeni su pehari, a organizaciju turnira pomogla je Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve