Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Teniski analitičari: Tituli u Melburnu najbliži Đoković, Nadal i Medvedev

U pitanju su Tod Vudbridž, Sem Grot i Jelena Dokić

Poznati teniski analitičari analizirali su predstojeći Australijan open koji se od 20. januara igra u Melburnu.

Foto: Tennis.com

U pitanju su Tod Vudbridž, Sem Grot i Jelena Dokić koji su dali svoje viđenje turnira na kojem će titulu braniti svjetski broj dva, Novak Đoković.

“Za mene je sve jasno, titulu će osvojiti onaj ko je i brani, Novak Đoković. Trenutno ima sjajnu predsezonu. Vidjeli smo svi video snimke na društvenim medijima kako naporno trenira”.

“Prošle godine je u tom finalu sa Rafom Nadalom igrao razarajući tenis i mislim da će biti teško pobijediti ga i ovog puta”, smatra Grot.

Tod Vudbridž je drugačijeg mišljenja.

“Ja tipujem na Medvedeva. Serija mečeva koju je imao do US Opena je bila fenomenalna. Mislim da i on sam vjeruje da može da dođe do finala i da pobijedi. On je najdinamičniji igrač u toj grupi mladih. Trčaće ako treba cio dan, samo da drži lopticu u igri”, kaže Vudbridž.

Jelena Dokić kaže da je titulu posle dužeg vremena uzeti svjetki broj jedan.

“Rafa Nadal je ovde prošli put slavio 2009. Od tada nije pobjeđivao, ali je igrao pet finala. Mislim da pomalo i nije imao sreće ovdje u Australiji, igrao je dobro, ali je imao i povrede. Mislim da zaslužuje da ima više od jedne titule ovdje, tako da tipujem na njega”, poručila je Dokićeva.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve