Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Tekbol karavan u Kolašinu

Teqball Montenegro ljetnji karavan, nakon Luštice Bay, stiže u Kolašin – drugi turnir u sezoni održaće se na Ski centru 1600 u saradnji sa Skijalištima Crne Gore u nedjelju, 7. avgusta

Teqball Montenegro ljetnji karavan, nakon Luštice Bay, stiže u Kolašin – drugi turnir u sezoni održaće se na Ski centru 1600 u saradnji sa Skijalištima Crne Gore u nedjelju, 7. avgusta.

Savršena prilika za ljubitelje ovog atraktivnog sporta da demonstriraju svoje znanje i izazovu osvajače prvog nadmetanja na Teqball Montenegro ljetnjoj turneji na Luštici i pobjednike posljednjeg zimskog turnira u filmskom studiju Dragutinović, ekipu Kurjaci, koju čine Marko Žarković i Andrija Jovanović.

Glavni konkurent u Kolašinu biće im tim Stroj, tandem Željko Janković – Balša Bogićević, koji na Luštici nije bio u punom sastavu.

„Iz objektivnih razloga nismo bili u prilici da se na Luštici takmičimo u standarnom paru, pa je sada još veća želja. Uživamo u ovom sportu, uigrani smo i spremni da odigramo na najvišem nivou naših sposobnosti. Vjerujem da ćemo u Kolašinu ostvariti dobar rezultat.“ kazao je član Stroja, Željko Janković.

Kotizacija za učešće na kolašinskom turniru je besplatna i iz Teqball Montenegro organizacije očekuju veliki broj parova u kategoriji muških dublova. Nagradni fond tunira koji počinje u 12 sati je 1.000 eura, a svi učesnici nokaut faze biće novčano nagrađeni – četvrtfinalisti sa po 50 €, polufinalisti sa po 100 €, drugoplasiranom timu pripašće 200 €, a osvajaču turnira 400 €.

Osim finansijske nagrade tekbol igrači imaće dodatni motiv da se takmiče na turniru na Ski centru Kolašin 1600, pošto se kroz takmičenja ljetnje turneje biraju reprezentativci Crne Gore za učešće na Svjetskom tekbol prvenstvu u oktobru.

TEQMNE nastavlja sa promocijom turističkih ljepota Crne Gore kroz sport, pa nakon divne tekbol večeri na Luštici (TEQ Luštica Bay – Mini-Movie) takmičenje u Kolašinu biće dio ljetnje ponude na Ski centru 1600.

„Ski centar Kolašin 1600 se više oslanja na zimsku sezonu, ali ni ljetnja po mnogo čemu uopšte ne zaostaje. Upravo taj napredak i potencijal uvidjeli su i organizatori Teqball turnira, koji je izuzetno zaživio u cijelom svijetu a samim tim i na teritoriji Crne Gore. Odlučili smo da se Ski centar Kolašin 1600 postavi na mapu ovog izuzetno brzo rastućeg sporta. Promocija tekbola već je odrađena na samom ski centru za vrijeme trajanja zimske sezone i tada se već znalo da je interesovanje veliko. Zbog toga je sto za tekbol i ostao na ski centru kao donacija od strane TEQMNE organizacije i to je bio samo uvod u ovaj turnir. Učešće je potpuno besplatno, a nagradni fond je više nego primamljiv. Sigurni smo da umijeće i kvalitetni takmičari neće izostati, a samim tim garantujemo da će atmosfera biti na odgovarajućem nivou. Očekuje nas fenomenalan vikend, sa mnoštvom vrhunskih poteza i dosta uzbuđenja. Vidimo se na ski centru Kolašin 1600“ pozvala je sve Nataša Pajović iz Ski centra Kolašin 1600.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve