Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Tanja Jeraminok pozvala 21 rukometašicu na pripreme za Evropsko prvenstvo

Generacija koju predvodi trener Tatjana Jeraminok okupiće se u četvrtak, 15. juna u Podgorici, a istog dana planiran je put u Berane.

Nakon ženske juniorske reprezentacije, na okupu će od naredne sedmice biti i naše najbolje kadetkinje.

Generacija koju predvodi trener Tatjana Jeraminok okupiće se u četvrtak, 15. juna u Podgorici, a istog dana planiran je put u Berane, gdje će nacionalni tim do 26. juna odraditi prvi dio priprema za Evropsko prvenstvo za igračice do 17 godina koje se u avgustu održava u Podgorici.

Na spisku trenera Jeraminok je 21 igračica koje će konkurisati za mjesto u timu na Evropskom prvenstvu na kojem će rivali naše selekcije u okviru grupe A biti Njemačka, Češka i Island.

Na spisku su: Teodora Rončević, Vanja Živković, Lucija Jovanović, Dunja Šarančić, Elena Mitrović, Nikolina Milojković, Dunja Jolić, Maja Ceklić, Milka Pavlović, Nina Ramusović, Ksenija Kuzman, Hanadi Delić, Anika Jovanović, Staša Mandić, Mija Grujić, Sanja Andrijašević, Bojana Peličić, Jovana Tešović, Anđela Guberinić, Ksenija Gašević i Anastasija Golić.

U stručnom štabu pored Jeraminok su pomoćni trener Marina Rakočević, kondicioni trener Blagoje Kuzman i fizioterapeut Anđelka Lekić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve