Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Talentovani dječak potpisao za Budućnost Voli

Njegova majka Ivana, danas je potpisala ugovor sa podgoričkim klubom, sa punim povjerenjem u Budućnost Voli i perspektivu kada je u pitanju profesionalna budućnost četrnastogodišnjeg Vasilija

Najtalentovaniji igrač Crne Gore u svom uzrastu, 2005. godine rođeni Vasilije Todorović, od danas je član Budućnosti Voli.

Vasilije Todorović, Dragan Bokan

Njegova majka Ivana, danas je potpisala ugovor sa podgoričkim klubom, sa punim povjerenjem u Budućnost Voli i perspektivu kada je u pitanju profesionalna budućnost četrnastogodišnjeg Vasilija.

“U skladu sa našim opredeljenjem da kontinuirano okupljamo mlade i perspektivne domaće igrače i da talentovanim crnogorskim dječacima pružimo priliku da obuku plavi dres, danas smo ozvaničili prelazak Vasilija Todorovića iz nikšićkog Anagastuma u Budućnost Voli. Posebno mi je zadovoljstvo da poželim Vasiliju dobrodošlicu u naš klub, sa željom da se uspješno razvija i brusi talenat i da u narednim godinama bude dio naše prve petorke. Budućnost Voli će mu pružiti sve potrebne uslove i podršku kako bi ostvario svoje snove i ambicije” rekao je predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve