Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Svlačionica Atalante pokazuje jedinstvo kad je najbitnije

Iako se dvojica igrača takmiče za poziciju u startnoj postavi, imaju jaku vezu, a njihove žene su takođe bliske prijateljice

Atalantin ukrajinski vezni igrač Ruslan Malinovski dijeli svlačionicu sa svojim ruskim saigračem Aleksejem Mirančukom usred ratnog ludila koje se dešava između njihovih država.

Veza između njih dvojice datira još od septembra 2020. kada je Mirančuk potpisao za Atalantu iz moskovske Lokomotive. Malinovski je već bio u Italiji godinu dana i bio je savršena osoba da poželi dobrodošlicu svom novom saigraču u Bergamo

Iako se dvojica igrača takmiče za poziciju u startnoj postavi, imaju jaku vezu, a njihove žene su takođe bliske prijateljice.

Nakon ruske invazije na Ukrajinu, Malinovski je postigao gol u utakmici Lige Evrope na gostovanju kod Olimpijakosa i otkrio poruku “Ne ratu u Ukrajini” na prsluku ispod majice.

Ruski napadački veznjak nije javno govorio o sukobu, ali njegov odnos sa Malinovskim je ostao netaknut.

“U našoj svlačionici, dvije nacije uključene u rat predstavljaju Ruslan i Aleksej”, kaže veznjak Atalante Mateo Pesina.

“Ruslan je introvertiran momak, uvijek dostupan i snažnog karaktera. Mira je jednostavan momak, možda najbolji kojeg znam, stidljiv i sa strastima vrlo sličnim mojim. Prije neki dan, kad je ratno ludilo krenulo sa Rusijom i Ukrajinom, oni su se zagrlili na (Atalantinom terenu za trening) u Zingoniji i mi smo prišli i zagrlili smo ih i nastavićemo to činiti u ovom teškim vremenima kao velika porodica”, rekao je Pesina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve