Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Sve opcije otvorene: Evroliga završava sezonu kroz F8 u Litvaniji

Jedno od predloženih rješenja za završetak sezone Eurolige je i organizovanje "Final Eight" turnira u Litvaniji. Ukoliko čelnici Evrolige na kraju usvoje ovakvo rješenje, F8 turnir bi se najvjerovatnije igrao u litvanskim gradovima Vilnius i Kaunas

Poput većine sportskih takmičenja u svijetu, pod suspenzijom zbog pandemije koronavirusa je i Evroliga.

Evroliga, Foto: Casino.org

Određeni broj evropskih košarkaških šampionata je već otkazan, ali čelnici Evrolige ne žele to učiniti.

Želje su da se sezona Euroliga nastavi i odigra do kraja, ali da bi se to ostvarilo potrebno je pronaći adekvatno rješenje.

Jedno od predloženih rješenja za završetak sezone Eurolige je i organizovanje “Final Eight” turnira u Litvaniji.

Ukoliko čelnici Evrolige na kraju usvoje ovakvo rješenje, F8 turnir bi se najvjerovatnije igrao u litvanskim gradovima Vilnius i Kaunas.

Ne pojavljuju se, međutim, u špekulacijama samo Litvanija i gradovi u ovoj zemlji, tu su i Moskva i Atina. Ipak, italijanski Gazzetta dello Sport tvrdi da su Kaunas i Vilnius najizglednija opcija.

Za sada nema zvaničnih informacija kada bi se i u kojem formatu Euroliga mogla nastaviti, ali se očekuje da to bude utvrđeno do kraja maja.

Ukoliko dođe do organizovanja F8 po trenutnom stanju na tabeli, put Litvanije (najvjerovatnije) će Efes, Real, Barselona, CSKA, Makabi, Panatinaikos, Himki i Fenerbahče.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve