Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Sve je spremno: Prašović sjutra protiv Čemberlejna za IBF titulu

Nakon što je Dilan sinoć predstavljen britanskim medijima i danas zvanično izmjeren ostaje samo da pokaže svoj kvalitet u ringu i osvoji prestižnu titulu u Nacionalnom sportskom centru u Kristal Palasu

Sve je spremno. Crnogorski bokser Dilan Prašović sjutra će se u južnom Londonu boriti za prestižnu IBF titulu u kruzer kategoriji protiv lokalnog boksera Isaka Čemberlejna.

Nakon što je Dilan sinoć predstavljen britanskim medijima i danas zvanično izmjeren ostaje samo da pokaže svoj kvalitet u ringu i osvoji prestižnu titulu u Nacionalnom sportskom centru u Kristal Palasu.

Borba između Prašovića i Čemberlejna je projektovana kao glavni događaj večeri, a prethodno će se održati 10 uvodnih borbi među kojima će se boriti i neporaženi Irac Aron Mekkin protiv Meksikanca Karlosa Galjega.

Prašović je kao i Čemberlejn doživio samo jedan poraz u karijeri i to od aktuelnog svjetskog šampiona u kruzer kategoriji Lorensa Okolija.

Okoli je porazio Čemberlejna 2018. godine, dok je Prašovića porazio 25. septembra ove godine za svjetski šampionski pojas.

Puno sreće Dilanu u sjutrašnjoj borbi želi redakcija Aktuelno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve