Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Sutjesku samo zanima pobjeda

Pobjeda nad Petrovcem u jesenjem opraštaju od svoje publike ulila im je dodatno samopouzdanje i namjeravaju da ostanu u trci za oba trofeja

Ne razmišljaju Nikšićani ni o čemu osim da nastave seriju bez poraza, a znaju sa kakvim rivalom se danas hvataju u koštac. Pobjeda nad Petrovcem u jesenjem opraštaju od svoje publike ulila im je dodatno samopouzdanje i namjeravaju da ostanu u trci za oba trofeja.

– Mislim da dovoljno dobro poznajemo tim Arsenala, ali ne skrivamo svoje ambicije. Za nama je uspješna jesen i želimo da ostanemo u tom ritmu. To što smo sa liderom tabele u trci je potvrda naših dobrih partija, pa se nadam da ćemo i u preostala dva polusezonska susreta slaviti kako bismo zadovoljni pošli na zasluženu pauzu – riječi su mlađanog veziste Sutjeske Igora Pajovića.

I trener Nenad Brnović je optimista uoči pretposljednjeg jesenjeg susreta.

– Najjači njihov adut je dobra transformacija. Ide brzo lopta, a izuzetno su disciplinovani u igri. Ne smije se zaboraviti da im je ovo prva sezona u ovom rangu takmičenja, kao i da u tri posljednja meča nijesu osjetili slast pobjede, ali to ne smije da nas zavara, jer znamo ko su im bili protivnici. Ove sezone smo ih savladali 2:1, međutim, nijesmo zaboravili da smo imali izuzetno teško poluvrijeme sa njima. Dakle, danas se ne smijemo opustiti. Nećemo ponovo biti kompletni, Knežević je u prethodnom susretu zaradio crveni zbog koga pauzira dva meča, a ni na Đinovića, vjerovatno, nećemo računati, jer je povrijeđen u međuvremenu. Ipak, optimista sam, jer imamo momke koji bi trebalo da odgovore izazovima koji nas čekaju do finiša polusezone – poručio je Brnović.

Utakmica Meridianbet Prve lige zakazana je za 13.30.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve