Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska želi da ispravi kiks sa početka sezone

Sutjeska je nakon poraza u derbiju od Budućnosti u nizu od četiri meča bez poraza, a u tom periodu primila je samo jedan gol

Kolo u Meridianbet Prvoj ligi otvaraju šampion i povratnik u prvoligaško društvo. Sutjeska je, naravno, favorit, a ovaj meč možda je idealna prilika da se Nikšićani osvete za premijeru, kada su u Bijelom Polju osvojili samo bod.

– Jedinstvo je neugodna ekipa. Dokazali su to Bjelopoljci u prošlom kolu kada su ubjedljivo savladali Rudar u Pljevljima. Sve to uslovilo je da budemo na dodatnom oprezu i da se što bolje spremimo za ovaj duel. Ipak, ako budemo pravi, siguran sam da ćemo opravdati očekivanja, tako da uz malo sreće nadam se da možemo do pobjede – kazao je Dragan Grivić, desni bek Nikšićana pred meč koji će početi u 15 sati.

Sutjeska je nakon poraza u derbiju od Budućnosti u nizu od četiri meča bez poraza, a u tom periodu primila je samo jedan gol.

– Imali smo odličnu seriju, tako da pauza za nas možda nije došla baš u pravi čas. Ali, iskoristili smo ovih 14 dana da oporavimo ekipu i da popravimo stvari koje nijesu štimale u posljednje vrijeme. Stiže ekipa Jedinstva, koja je podigla formu, a to su dokazali i protiv Rudara. Zbog toga ne smijemo da ih potcijenimo, ali naše ambicije su jasne. Želimo nova tri boda i da sačuvamo mjesto u samom vrhu – naglasio je trener Sutjeske Nenad Brnović.

Vuk Striković doživio je povredu, a kontrolni pregled pokazaće kolika pauza ga čeka.

– Nosi longetu, čeka pregled i onda ćemo znati tačno kolika pauza ga očekuje, ali sigurno da narednih mjesec, mjesec i po nećemo moći da računamo na njega, dok su ostali spremni za ovaj duel – dodao je Brnović.

Pobjeda u Pljevljima pred reprezentativnu pauzu mnogo je značila Jedinstvu koje se podiglo sa začelja tabele.

Sastav Vuka Bogavca dobio je mir tokom prethodnih desetak dana i u dobrom raspoloženju tražiće iznenađenje kraj Bistrice.

U meču sa aktuelnim prvakom sve osim poraza prihvatljivo je povratniku u elitni rang.

– Motivisano smo radili prethodnih dana, spremajući se za sve ono što nas očekuje protiv Sutjeske. Znamo snagu rivala koji je za svako poštovanje. Domaćin je favorit, ali i pored toga ne ističemo bijelu zastavu. I do sada smo se nadigravali sa svima, a tako će biti i u Nikšiću. Bod bi za nas bio ogroman uspjeh, a o tri da ne govorimo. Borićemo se i uraditi sve da nakon meča dopišemo nešto na tabeli – poručio je Mirza Idrizović, prvotimac tima iz Bijelog Polja.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve