Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska u Golubovcima, Savović: Bićemo oprezni, ali zanima nas samo pobjeda

Sutjeska ima osam bodova više od Dečića, devet od Budućnosti, a prvi protivnik je Zeta u Golubovcima

Sutjeska je spremna da odbrani prvo mjesto – poručuje trener lidera Milija Savović pred sjutrašnji nastavak Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Sutjeska ima osam bodova više od Dečića, devet od Budućnosti, a prvi protivnik je Zeta u Golubovcima.

“Očekujem da u utakmicu uđemo motivisani i da osvojimo tri boda. Neće biti lako – Zeta je znala da uzme bodove i ekipama koje pretenduju na titulu. Poštujemo rivala, bićemo oprezni, ali shodno našim ciljevima težićemo pobjedi na startu prvenstva”, rekao je Savović.

Sutjeska je sačuvala tim, stigli su i Zakarija Alharaiš i Filip Knežević.

“Zakarija će vjerovatno dobiti priliku, da vidimo kako će se snaći na takmičarskom meču. Svakim danom je sve bolji, mislim da će doći na svoje i da će biti kvalitetno pojačanje za drugi dio prvenstva. Knežević nije riješio sve sa papirima, pa vjerovatno neće biti u mogućnosti da nastupi prva dva kola. Trenirao je sa nama, vidi se da je pojačanje koje nam je trebalo. Na treninzima je prikazao kvalitete koje posjeduje. Nadamo se da će biti pravo pojačanje”, dodao je Savović.

Trener Sutjeske očekuje veliku borbu za titulu.

“Budućnost je imala izuzetno kvalitetnu ekipu u prvom dijelu sezone, tako da ne vjerujem da su razmišljali da im treba previše pojačanja. Imali su problema sa povrijeđenim igračima i sa formom, ali sa kvalitetom nisu. Vidjeli smo da su doveli nekoliko kvalitetnih, iskusnih igrača, koji će im pomoći da pojačaju roster. Dečić se najzvučnije pojačao s obzirom na to da je došao Bećiraj. Sigurno su jače ekipe nego u prvom dijelu i biće neizvjesno u nastavku”, zaključio je Savović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve