Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Sutjeska popravila formu: Još Petrovac za vedrije proljeće

Treći pogodak za Nikšićane postigao je Admir Adrović. Krunisao je pobjedu ,,plavo-bijelih”, ali i unio nadu navijačima Sutjeske da će biti golova, tim prije što je postigao pogodak iz ,,mrtvog ugla, onda kada to od njega niko nije očekivao

Nije blistala Sutjeska protiv Titograda, ali tri puta se gostima tresla mreža, a Nikšićani bi rekli: ,,Malo lij e, na ovu nemaštinu”. I, baš tako. Timu Miljana Radovića ova tri boda su bila prijeko potrebna, ne samo samo zbog kontinuiteta, već da uđe u mirnu završnicu, da dokaže da lije njegova ekipa konkurent za Evropu ili za Drugu ligu.

Dakle, tri boda nekad znače mnogo više od matematike. Povela je Sutjeska, ali vodila je i nekoliko dana ranije, protiv Podgorice, pa se zadovoljila bodom. Neko bi rekao da je mlađani tim Nikole Rakojevića napravio tri greške, a to Nikšićani iskoristili, ali jasno je da rezultat uvijek dolazi iz protivničkih grešaka. Napravili su i Radovićevi izabranici greške, ali kad je Dabanović ozvaničio kraj meča bilo je 3:0. Od Markovića se očekivao takav učinak, bar ako se analizira sezona. On je postigao prva dva pogotka, pa se čak i probio na listi strijelaca, ali je ,,proradio” i Adrović, najbolji crnogorski strijelac.

Marković je skroman. Kaže da su najbitnija tri boda i da očekuje još tri do kraja jeseni.

“Ovo je Sutjeska, a ima li što skromnije nego da kažem da očekujemo još tri boda do kraja jeseni. Nažalost, tačno je, želje se uvijek ne ostvaruju, a da je tako mi bi i Titograd dobili u prethodnom meču. Ovog puta smo bili bolji i slavili smo. Postigli smo na vrijeme golove i željeli bodove. Podgorica je trvda, mlada ekipa, ali uskratili su nas nedavno i vratili smo im, na pravi način. No, to nije sve
što možemo da pokažemo u ovom dijelu šampionata. Ostao nam je Petrovac, a ni protiv njih nijesmo slavili ove jeseni. Jasno je što želimo”, rekao je za Arenu najbolji strijelac Sutjeske, a od prošlog kola i lige Božo Marković, koji je postigao 11 golova.

Treći pogodak za Nikšićane postigao je Admir Adrović. Krunisao je pobjedu ,,plavo-bijelih”, ali i unio nadu navijačima Sutjeske da će biti golova, tim prije što je postigao pogodak iz ,,mrtvog ugla, onda kada to od njega niko nije očekivao.

“Sezona je takva kakva je, nije išlo Sutjesci kako je planirala, pa ni meni. Ovo je moj prvi pogodak u prvenstvenim mečevima i radujem mu se. Naravno, rezultat je dobrog rada i kolektivne igre. Nije me htjelo, ali krenulo je. Sad je važno da dobijemo i Petrovac, da pripišemo još tri boda i prvi dio prvenstvene trke privedemo kraju kako se od nas očekuje. Kad to kažem ne mislim na kompletnu jesen, jer ambicije Sutjeske su znatno veće, ali proljeće je pred nama i vjerujem da ćemo nadoknaditi izgubljeno”, riječi su Admira Adrovića.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve