Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska nema pravo na grešku, Jedinstvo opušteno

Izabranici Vuka Bogavca iznenadili su prošli put pred svojim navijačima Nikšićane koji su i sada favoriti u trećem direktnom sudaru ove godine

Kakav god bio epilog meča sa Sutjeskom, Bjelopoljci će ostati van opasne zone, što je za povratnika u elitni rang veliki uspjeh.

Izabranici Vuka Bogavca iznenadili su prošli put pred svojim navijačima Nikšićane koji su i sada favoriti u trećem direktnom sudaru ove godine.

Puleni Nenada Brnovića ispustili su vođsto u dva navrata protiv Arsenala prošle subote i sve osim trijumfa moglo bi dodatno da ih udalji od odbrane trona.

“Bjelopoljci su u sjajnoj formi. Za njima su tri pobjede, remi i samo jedan poraz. Igraju tvrdo i samo smo ih Budućnost i mi dobili. Šanse koje smo propustili protiv Arsenala mnogo su nas koštale, ostali smo uskraćeni za dva boda i Budućnost nam je umakla. Sad je tek jasna situacija, moramo dobiti posljednji jesenji meč ukoliko želimo da ostanemo u trci. Poznato je da u prošlom meču nijesmo mogli računati na Kneževića, a njemu se zbog parnih žutih kartona ovog puta pridružuje i Matanović. Već posle ovog meča, kakav god ishod bio, počinjemo razmišljati o pojačanjima. S ljudima iz kluba napravićemo analizu, utvrditi kome ćemo da se zahvalimo i na kojim pozicijama nam treba pojačanje, jer čeka nas vrlo teško i neizvjesno proljeće,” kaže trener Brnović.

Vezista Ilija Tučević bio je optimsta pred odlazak u Bijelo Polje.

“U posljednjem kolu nas očekuje jedan od najtežih zadataka ove polusezone. No, sve osim pobjede za nas je neprihvatljivo, bez obzira što znamo u kakvom su zaletu domaćini. Neočekivano smo izgubili bodove u posljednjem meču i to treba nadoknaditi ukoliko želimo da zazimimo mirne glave,” riječi su Tučevića.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve