Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska mora da postiže više golova

Sutjeska žali za propuštenim prilikama, a Budućnost je kaznila svaku njenu grešku

Sutjeska je izgubila derbi od Budućnosti (2:0) i upisala drugi poraz u prvenstvu, te ostala na saldu od sedam bodova.

Aktuelni šampion je četiri dana ranije nadigrao Iskru (3:0) i taman kad se činilo da su se Nikšićani izdigli, da je Nenad Brnović kao novi kormilar unio nedostajuću energiju i želju – stigao je poraz od najvećeg rivala.

Sutjeska žali za propuštenim prilikama, a Budućnost je kaznila svaku njenu grešku. Odbrana „plavo-bijelih“ dozvolila je domaćinu da se „prošeta“ u dva navrata, a neuobičajeno je to za njih posljednjih sezona.

Marko Vučić razočaran je nakon poraza. Podsjeća da je njegov tim bio bolji tokom većeg dijela meča, a pogotovo u prvom poluvremenu, te da su se onda neshvatljivo povukli.

“Igrali smo bolji fudbal, počeli utakmicu kako se od nas i očekivalo, stvarali prilike, pogađali prečku, Vuković je imao odličnu priliku dok je još bilo 0:0, ali… U finišu su oni napali, a mi se bez razloga povukli. Mislim da su imali svega tri šuta, a dva su završila u našoj mreži”, naveo je Vučić.

“Mislili smo da nam je pobjeda nad Iskrom podigla samopouzdanje, ali nije se to desilo i očigledno je da se za svaki meč treba pažljivo pripremati. Svaki derbi ima posebnu važnost, takav je bio i ovaj, a razlog više za našu brigu je što nam predstoji izuzetno težak raspored. Za nekoliko dana ćemo ugostiti neugodnu ekipu Dečića, pa nam slijede dva gostovanja, Rudaru i Petrovcu. Očigledno moramo popravljati utisak, biti efikasniji, a svim rivalima su ove sezone ,,narasli apetiti“ i posebno su motivisani kad igraju protiv nas jer Sutjeska je, ipak, šampion”, riječi su Marka Vučića.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve