Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Sutjeska mirno ulazi u prvenstvenu pauzu: Sve bliži vrhu

Sutjeska je pokazala nadmoć, njeni fudbaleri su vjerovali šefu, a on je tvrdio da će ekipa nadoći. Dragan Radojičić je najavio seriju dobrih rezultata, a ona je otpočela pobjedama u prethodna dva kola za ljepšu i mirniju pauzu

Za mnoge neobično, jer su očekivali “tvrd meč, ali Nikšićani su slavili ubjedljivo protiv Podgorice (3:0) koja je bila lider i neporažena ekipa do meča kraj Bistrice.

Sutjeska, Foto: Pobjeda.me

Sutjeska je pokazala nadmoć, njeni fudbaleri su vjerovali šefu, a on je tvrdio da će ekipa nadoći. Dragan Radojičić je najavio seriju dobrih rezultata, a ona je otpočela pobjedama u prethodna dva kola za ljepšu i mirniju pauzu.

Odigrala je Sutjeska odličan meč protiv tima iz Lješkopolja, povela brzo, imala sreće da preživi penal koji je promašio Kordić, a potom pokazala snagu i kvalitet da slavi ubjedljivo.

Nikšićani su djelovali ozbiljno, onako kako se očekuje od sastava koji pretenduje na vrh tabele, a trener Radojičić smatra da će njegovi izabranici tek pokazati koliko vrijede.

“Teško je prognozirati, ali mi računamo na dobre rezultate. Pred nama je pauza, vjerujem momcima koji dobijaju šansu da se dokažu, a ostalo će vrijeme pokazati. Nastavićemo da rastemo kao tim”, kazao je Radojičić.

Zadovoljan nakon igre i pobjede nad Podgoricom bio je i mladi reprezentativac Novica Eraković.

“Dobili smo ekipu koja je do meča sa nama bila bez poraza, lider na tabeli, ali mi se ne zadovoljavamo sa ta tri boda. Želimo više i bolje. Ne interesuje nas tabela, znamo da slijedi prvenstvena pauza, a posle toga ćemo pokazati i koliko vrijedi Sutjeska. Još nijesmo stigli do mjesta koje nam pripada i koje zaslužujemo. Hoćemo da se borimo za vrh”, rekao je Eraković.

Sada ljubitelji fudbala kraj Bistrice očekuju da Nikšićani naprave pobjednički kontinuitet. Sa tim će doći i bolji plasman od trenutnog četvrtog mjesta, s tim što je Sutjeska od neđelje na samo dva boda od vodećeg Dečića.

Polako se slaže mozaik kraj Bistrice…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve