Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Sutjeska dobija kapitalno pojačanje – vraća se Jovović

Vladimir Jovović reprezentativac Crne Gore, koji je propustio duele sa Turskom, Holandijom i Letonijom, jer je od juna mjeseca bez kluba, uskoro bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa ekipom Sutjeske, klubom u kojem je i ponikao

Vladimir Jovović reprezentativac Crne Gore, koji je propustio duele sa Turskom, Holandijom i Letonijom, jer je od juna mjeseca bez kluba, uskoro bi trebalo da stavi paraf na ugovor sa ekipom Sutjeske, klubom u kojem je i ponikao.

Povratak Jovovića obradovao bi navijače Sutjeske, jer bi šampionske ambicije postale znatno realnije, a istovremeno i stručni štab reprezentacije, jer bi Jovović poslije prično duge pauze, od kako je raskinuo ugovor sa češkim Jablonecom, mogao da dobrim partijama na terenu, ponovo zaduži opremu sa državnim grbom.

Prethodnih pet sezona, Jovović je proveo u Jablonecu, sa zapaženom ulogom i velikom minutažom. Podsjećanja radi, Vladimir (26 godina) je otišao iz Sutjeske 2015. godine, kada je prešao u Crvenu zvezdu.

Nije se izborio za značajnu ulogu u crveno-bijelom dresu, igrao je dobro u OFK Beogradu, Napretku i Spartaku iz Subotice, prije nego što se preselio u Jablonec. U češkom klubu je odigrao 103 utakmice u prvenstvu, postigao je 15 golova, uz osam mečeva u Ligi Evrope.

Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao 39 utakmica. Sada nastoji da se vrati u klupski fudbal, a samim tim da se ponovo nametne stručnom štabu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve