Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Super liga Iraka: Jovovićeva Šorta blizu trofeja

Sada je Jovović na dobrom putu da se proslavi i u Iraku. Njegova Šorta juče je u gradskom derbiju savladala Bagdad nakon preokreta (2:1) i pobjegla 10 bodova drugoplasiranoj Džaviji, koja ima meč manje

Crnogorski trener Nebojša Jovović veliko je ime u arapskom svijetu, gdje je vodio Hadžer iz Saudijske Arabije, najveći afrički klub 20. vijeka egipatski Zamalek, te sa Fejsalijem osvojio triplu krunu u Jordanu.

Sada je na dobrom putu da se proslavi i u Iraku. Njegova Šorta juče je u gradskom derbiju savladala Bagdad nakon preokreta (2:1) i pobjegla 10 bodova drugoplasiranoj Džaviji, koja ima meč manje.

Do kraja prvenstva ostala su četiri kola i jasno je da je samo pitanje vremena kada će popularna “harfa” vratiti šampionski trofej u svoje vitrine, prvi put od 2014. godine.

Jovovićev tim je i juče potvrdio apsolutnu dominaciju u ligi, a do trijumfa je stigao u nastavku meča kada je preko Marufa Jusufa u 56. i Atvana u 82. minutu ispravio gol nedostatka sa poluvremena.

Šorta je poslije 34. kola ostvarila 26 pobjeda, sedam remija i svega jedan poraz. Odlične brojke izražene su i kroz gol razliku, ubjedljivo najboljoj u Iraku 71:18.

Ostalo je još samo da Jovović trofejom kruniše super sezonu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve