Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Šumaher premješten u bolnicu u Parizu zbog “tajnog tretmana”

Bilo je mnogo spekulacija oko toga kako je tekao oporavak, a najkonkretnije informacije javnost je dobijala od Žana Toda, koji je u par navrata izjavio da uspijeva da ostvari kontakt očima

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher već godinama se nalazi na liječenju od teških povreda glave koje je zadobio na skijanju.

Foto: Standard.co.uk

Bilo je raznih informacija oko njegovog liječenja, a posljednja među njima otkriva da je premješten u Pariz zbog “tajnog tretmana.”

Do sada je Šumaher bio na kućnom liječenju, ali ugledni list “Le Parisien” prenosi vijest da je Njemac premješten u glavni grad Francuske na tajni tretman. Bilo je mnogo spekulacija oko toga kako je tekao oporavak, a najkonkretnije informacije javnost je dobijala od Žana Toda, koji je u par navrata izjavio da uspijeva da ostvari kontakt očima.

Njemac je pošto je doživio nesreću na skijanju u Francuskoj sedam mjeseci bio u komi. Godinu dana prije toga je završio karijeru u Formuli 1 u bolidu Mercedesa, ali je najbolje godine proveo u Ferariju u periodu 1996 – 2006. kada je osvojio pet titula.

Još dvije je osvojio vozeći za Beneton Reno 1994. i 1995. i sa sedam je i dalje najtrofejniji vozač Formule 1, a i rekorder je po broju pobjeda sa ukupno 91.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve