Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Sudije progledale kroz prste Ronaldu

Iako brojni mediji prenose da je to bio nervozni start zbog svih promašaja do tog trenutka, Kristijano Ronaldo je jednostavno neoprezno ušao u duel i đonom u koljeno nagazio suparnika

Krstijano Ronaldo nije pogodio ni asistirao kod tri gola Juventusa u remiju kod Sasuola, ali je zato “briljirao” na drugim poljima.

foto Agencije

Stara dama se izvukla na gostovanju odigravši 3:3, i to nakon što je povela 2:0 u 12. minutu, pa počela da gubi već u 54. Aleks Sandro izvukao je Juve golom u 64. minutu za konačnih 3:3.

Jedan od detalja koji je obilježio susret bio je promašaj Kristijana Ronalda u 60. minutu, a potom i neoprezni start na suparničkog igrača đonom zbog kojeg je dobio samo žuti karton u 62. minutu.

Iako brojni mediji prenose da je to bio nervozni start zbog svih promašaja do tog trenutka, Kristijano Ronaldo je jednostavno neoprezno ušao u duel i đonom u koljeno nagazio suparnika.

Često smo puta viđali ove sezone, otkako je uveden VAR, da sudije okreću ovakve odluke i daju direktni crveni karton zbog spomenutog đona i mogućnosti da se igrač teže povrijedi.

No, ovo je ipak Kristijano Ronaldo koji se na temelju svog imena već nebrojeno puta izvlačio iz takvih i sličnih situacija.

Ronaldov promašaj i neoprezni starta možete pogledati od 3:05 na videu ispod.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve