Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Subotić: Želim da igramo hrabro

Trener "plavih" rekao je da su ambicije za novu sezonu skrivene i ujedno najavio dovođenje još jednog plejmejkera

Košarkaši Budućnost Volija počeli su danas pripreme za novu sezonu. Trener “plavih” Slobodan Subotić rekao je da su ambicije za novu sezonu skrivene i ujedno najavio dovođenje još jednog plejmejkera.

foto: KK Budućnost Voli

“Imamo pet novih igrača, dosta je promjena i zato sam tražio da rano počnemo pripreme, da imamo dovoljan broj kontrolnih mečeva. Čeka nas izazovna sezona u ABA ligi i Evrokupu, ali svakim danom se uvjeravam da sam došao u veliki klub. Velika je želja da se naprave dobre stvari. Kao što sam rekao, nijesam htio da dovodimo igrače samo na osnovu imena i statitiske, već igrače koji su, po mom mišljenju, spremni da se bore za klub i ciljeve, a ne da igraju za sebe. Ostala nam je još jedna pozicija – plejmejkera, za koju za sada nemamo sreće. Bili smo blizu potpisa dobrih igrača i velikih imena, ali su se u zadnji čas predomislili, čekajući neke druge ponude. Na ostalim pozicijama smo dobro pokriveni”, rekao je Subotić.

On je rekao da očekuje da njegova ekipa u svakom meču bude hrabra i da se bori do posljednjeg atoma snage…

“Imao sam sastanak sa igračima i ambicije, želje, snove i ciljeve – ostavio bih među nama. Želio bih da moja ekipa igra hrabru košarku, da se bori… To želim da vratim ovoj ekipi. Ne želim da govorim o prošlosti, ali dobro znam gdje dolazim i šta je krasilo ovaj klub i ovaj kraj godinama”, rekao je Subotić.

Budućnost će do 14. avgusta trenirati u Podgorici, zatim se seli u Kolašin.

Od 25. do 30. avgusta “plavi” su na Kranjskoj Gori, gdje će odigrati prijateljske utakmice sa Himkijem i Nižnjim Novgorodom.

Početkom septembra crnogorski šampion će igrati na “Memorijalu Mirza Delibašić” u Sarajevu, a na turniru će vjerovatno igrati Kluž, Cedevita Olimpija i Gaziantep.

Za 13. septembar je zakazan meč sa Megom Bemax, potom slijedi turnir u Turskoj i za kraj priprema SUperkup ABA lige.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve