Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Subotić sprema žestok ritam priprema za košarkaše Budućnosti Voli

Subotić, trener “starog kova”, planira da prvotimce suoči sa izuzetno zatjevnim programom rada, kako bi od starta sezone računao na spremniji i fizički čvršći tim od rivala. Planirano je da prvu sedmicu rada do polovine avgusta Budućnost Voli provede u Podgorici

Budućnost Voli će opsežan program priprema za narednu sezonu početi u drugoj sedmici avgusta, prema zamislima novog trenera Slobodana Subotića.

Foto: Zimbio.com

Subotić, trener “starog kova”, planira da prvotimce suoči sa izuzetno zatjevnim programom rada, kako bi od starta sezone računao na spremniji i fizički čvršći tim od rivala. Planirano je da prvu sedmicu rada do polovine avgusta Budućnost Voli provede u Podgorici.

Plan novog šefa stručnog štaba našeg najvećeg kluba je da sedmicu nakon rada u glavnom gradu Budućnost Voli provede na jakim bazičnim pripremama u Kolašinu. To je izuzetno važan period za “plave”, sa kojima će raditi novi kondicioni trener.

Klub već ima okvirno s astavlj en plan n astu p a na pripremnim mečevima i turnirima. Za sada je izvjesno da će nakon rada u Kolašinu Budućnost Voli nastupiti na jakom turniru u Kranjskoj Gori. Dobra je vjerovatnoća da će potom podgorički klub nastupiti i na tradicionalnom turniru u Sarajevu, na kojem spisak učesnika još nije definitivan. To takmičenje na programu je posljednjih dana avgusta.

Izvjesno je da će oko 10. septembra Subotićeva ekipa igrati protiv Mege Bemax, u istom periodu kada beogradski rival iz ABA lige u Podgorici bude igrao prijateljski meč protiv barskog Mornara.

Budućnost Voli će vjerovatno sredinom septembra dobiti šansu na jednom od najjačih pripremnih turnira na kontinentu, gdje bi rivali bili neki od najjačih klubova Evrolige. Potom slijedi Super kup ABA lige u Zagrebu, u posljednjoj sedmici septembra.

Subotićev plan je da se rad na selekciji tima završi u optimalnom roku. Poseban izazov za podgorički tiin je to što će dio igrača biti sa reprezentacijom Crne Gore, na Svjetskom prvenstvu u Kini, i moći će da se ekipi priključe tek u trećoj sedmici septembra.

S obzirom na ambiciozne planove regionalnih rivala, u Budućnost Voiiju se već danima radi na formiranju konkurentnog i j akog sastava, uz kompletiranja stručnog štaba.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve