Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Studentska liga: Raspucani ekonomisti, difovci sigurni

Predvođeni fantastičnim Kostom Vukovićem ''Difovci'' su od početka susreta igrali napadački a takva igra im je donijela dva gola prednosti u prvom poluvremenu

Aktuelni šampioni, ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, opravdala je ulogu favorita u gradskom derbiju protiv ekipe Studentski dom Nikšić u četvrtfinalu Studentske lige u futsalu.

Predvođeni fantastičnim Kostom Vukovićem ”Difovci” su od početka susreta igrali napadački a takva igra im je donijela dva gola prednosti u prvom poluvremenu. Na početku nastavka uspjeli su igrači Studentskog doma da smanje rezultat ali se pitanje pobjednika nije dovodilo u pitanje. Do kraja susreta još dva gola aktuelnih šampiona za konačnih 4:1 i plasman u polufinale.

Ekonomski fakultet je, predvođen Derviševićem koji je postigao het-trik, uspio da nanese težak poraz Pomorskom fakultetu 8:4. Oslabljeni neigranjem prvog golmana i par standardnih igrača, ekipa Pomorskog fakulteta pružila je svoj maksimum što nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale.

Filozofski fakultet je uz dosta muke uspio da savlada kolege sa Mašinskog fakulteta rezultatom 3:2. Važnost meča i želja za plasmanom u polufinale donijela je dva crvena kartona već u petom minutu. Čolaković sa jedne i Bijelović sa druge strane morali su ranije u svlačionicu. Filozofski fakultet je u 25. minutu imao dva gola prednosti ali je sjajni Jelovac solo prodorom uspio da postigne gol za 2:1 i finiš meča učini neizvjestnim. Ipak, Bulajić je golom u 38. minutu otklonio sve dileme oko putnika u polufinale pa je Vujović u posljednjem minutu samo ublažio poraz Mašinaca.

U šlageru večeri aktuelni vicešampioni, ekipa Studentskog doma iz Podgorice, uspjela je da savlada nezgodni ETF rezultatom 2:0. U neizvjesnom meču sa mnogo dobrih akcija i odbrana oba golmana, Studentski dom je uspio da stekne prednost par sekundi prije kraja prvog poluvremena, golom Ljuba Konatara iz slobodnog udarca. Pokušavao je ETF preko raspoloženih Babovića, Ristića i Šušića da stigne do izjednačenja ali je Konatar svojim drugim golom u 34. minutu uspio da svojoj ekipi obezbijedi plasman u polufinale.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve