Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Studentska liga: Poznati svi četvrtfinalisti u futsalu

Kolo prije kraja grupne faze riješene su dileme oko putnika u četvrtfinale. Ekonomskom fakultetu i Studentskom domu iz Nikšića, koji su ranije obezbijedili plasman među osam najboljih, pridružili su se Filozofski fakultet, Studentski dom PG, Mašinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje i Pomorski fakultet

Sve je spremno za završnicu Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Kolo prije kraja grupne faze riješene su dileme oko putnika u četvrtfinale.

Ekonomskom fakultetu i Studentskom domu iz Nikšića, koji su ranije obezbijedili plasman među osam najboljih, pridružili su se Filozofski fakultet, Studentski dom PG, Mašinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje i Pomorski fakultet.

U derbiju kola Elektrotehnički fakultet je protiv Mašinskog fakulteta, nakon rano primljenog gola, vršio pravu opsadu gola protivnika. Ređale se se šanse ETF-a, po dva puta pogođene prečka i stativa kao i nekoliko odličnih odbrana odličnog Mršovića, dok je ekipa Mašinskog fakulteta čuvala prednost i pokušavala kontrama da riješi meč. Posle mnogo prilika Mršović je savladan. Jovanović je pogodio u 38. minutu za konačnih 1:1, pa će Elektrotehnički fakultet u posljednjem kolu pokušati da pobjedom obezbijedi prvo mjesto u grupi B.

U grupi A, Filozofski fakultet je opravdao ulogu favorita i ubjedljivo savladao Pravni fakultet rezultatom 8:2 te tako obezbijedio prvo mjesto u grupi. I aktuelni vicešampioni, ekipa Studentskog doma PG, slavila je protiv Građevinskog fakulteta 6:2, i to nakon boljeg drugog poluvremena.

U grupi C, aktuelni šampioni, ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, do vrha je napunila mrežu Metalurško-tehnološkog fakulteta. Oni su slavili čak 14:0 i obezbijedili prvo mjesto u grupi. Pomorski fakultet je do pobjede protiv Studentskog doma iz Kotora došao tek nakon boljeg drugog poluvremena za na kraju ubjedljivih 7:2.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve