Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Studentska liga: Ekonomisti preko penala do trofeja

Ekonomski fakultet je u finalu savladao Studenstski dom Podgorica nakon penala u regularnom dijelu je bilo 1:1, a nakon penala 3:2. Ukupno 4:3!

Završena je još jedna sezona Luštica bay Studentske lige u futsalu.

Foto: Cdm.me

Ekonomski fakultet je u finalu savladao Studenstski dom Podgorica nakon penala u regularnom dijelu je bilo 1:1, a nakon penala 3:2. Ukupno 4:3!

Tako su ekonomisti osvojili svoju treću titulu u Studenskoj ligi u futsalu preuzevši pehar upravo od Studentskog doma.

U sali SKC Univerziteta Crne Gore je viđen dobar fudbal pred 700 gledalaca koji nisu štedjeli dlanove. Ajković je u trećem minutu iskoristio grešku golmana Kolića, pa je tako Ekonomski fakultet došao do prednosti.

Međutim, nije se dugo čekalo na izjednačenje, Nemanja Konatar je pogodio sa deset metara poslavši loptu iza nemoćnog Boljevića.

Drugi dio je donio povučeniju igru, crveni karton Ljuba Konatara (Studentski dom), ali se otišlo na penale uprkos tome što su ekonomisti imali igrača više… Penale za Ekonomski fakultet su pogađali Bojanić, Miličić i Ajković, dok je Šćekić bio neprecizan, a za Studentski dom su poentirali Čolović i Nemanja Konatar, dok je šuteve Gojačanina i Femića odbranio Boljević.

U utakmici za treće mjesto nije bilo toliko neizvjesnosti UDG je sa laganih 6:3 (4:1 na poluvremenu) savladao Elektrotehnički faklutet. Za UDG su golove postigli Ćetković (dva), Maraš, Mugoša (dva) i Marković, dok su za ETF pogađali Svrkota (dva) i Jovović.

A između okršaja za treće mjesto i finala je odigran revijalni meč između studenata i profesora, a studenti su naučili profesore kako se igra fustal rezultatom 5:1.

Na kraju sjajno organizovane Studentske lige uručena su priznanja najboljima.

Najbolji strijelac je Danilo Maraš (UDG) sa 12 pogodaka, za najboljeg golmana je proglašen Luka Boljević iz šampionske ekipe, dok je za najboljeg igrača izabran Vladan Svrkota (ETF).

Nemanja Ivanović iz Glavnog grada Podgorica je dodijelio medalje i pehar trećeplasiranoj ekipi, rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić je uručio odličja drugoplasiranom timu, dok je najsjajnija odličja i pehar šampionskom timu darova Nikola Janović, ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve