Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Strugar: Ostvarili smo cilj, okrećemo se Portugalu

Pobjeda u Koupavogiru nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, Crna Gora je dominirala u svim elementima, od početka do kraja

Odbojkaši Crne Gore opravdali su ulogu favorita na Islandu, slavili su 3:0 i upisali i četvrtu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Pobjeda u Koupavogiru nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, Crna Gora je dominirala u svim elementima, od početka do kraja.

Korektor Bojan Strugar je bio najbolji poenter meča, sa 13 poena iz napada i kontranapada, dva iz bloka, te jedan iz servisa.

– Ostvarili smo cilj na ovoj utakmici, a to je maksimalna pobjeda protiv Islanda. Opravdali smo ulogu favorita i nastavili pobjednički niz. Okrećemo se novom izazovu, utakmici protiv Portugala. Oni su na papiru favoriti, ali sigurno da idemo tamo da se borimo. Vjerujemo u nas, borićemo se za prvo mjesto – rekao je Bojan Strugar.

Pred Crnom Gorom su još dva, i to odlučujuća meča u gostima, u srijedu protiv Portugala i subotu sa Luksemburgom. Jedna pobjeda će, sasvim izvjesno, biti dovoljna za plasman na EP, obje će donijeti prvo mjesto u grupi.

0
SHARE

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve