Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Streljaštvo: Brkovićeva i Vujošević obilježili peto kolo

Na otvorenom strelištu na Sutormanu takmičenje je odlično organizovao KPS Antivari. Ovaj klub pobrinuo se da se sve mjere NKT-a ispoštuju, a dodatno pomoć u ogranizaciji dali su Opština Bar, ministarstvo odbrane i Vojske Crne Gore

Saša Vujošević u muškoj i Nadica Brković u ženskoj konkurenciji obilježili su peto kolo Otvorenog prvenstva Crne Gore u streljaštvu.

Streljaštvo, Foto: Pobjeda.meša 

Na otvorenom strelištu na Sutormanu takmičenje je odlično organizovao KPS Antivari. Ovaj klub pobrinuo se da se sve mjere NKT-a ispoštuju, a dodatno pomoć u ogranizaciji dali su Opština Bar, ministarstvo odbrane i Vojske Crne Gore.

Šampionat je obilježio do sada rekordan broj učesnika, njih oko 150, a na programu su bile dvije discipline gađanje pištoljem i revolverom velikog kalibra.

U disciplini pištolj prvo mjesto je osvojio Saša Vujošević sa 188 bodova, ispred Martina Gode sa 186, dok je Dušan Đukića imao isti broj bodova kao i Goda. U disciplini revolver prvo mjesto je takođe osvojio Saša Vujošević sa 186 bodova, ispred Milutina Lukovca sa 184 i Aleksandra Džogaza sa 183 boda.

U kategoriji dama prva je bila Nadica Brković, dok je drugo mjesto osvojila Nikolina Radulović

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve