Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Streljaštvo: Božović do najboljeg rezultata u sezoni, lični rekord Dačevića

Zbog situacije sa kovid-19 pandemijom, u Streljačkom savezu Crne Gore su ponovo morali da se vrate na onlajn način takmičenja. I strijelci i klubovi bili su na visini zadatka, rezultati i atmosfera sa strelišta to potvrđuju, navodi se u saopštenju SSCG

Proteklog vikenda održano je 10. kolo Kupa Crne Gore vazdušnim oružjem.

Zbog situacije sa kovid-19 pandemijom, u Streljačkom savezu Crne Gore su ponovo morali da se vrate na onlajn način takmičenja.

I strijelci i klubovi bili su na visini zadatka, rezultati i atmosfera sa strelišta to potvrđuju, navodi se u saopštenju SSCG.

Posebno je bio raspoložen Miloš Božović koji je od 619,2 boda zabilježio najbolji rezultat u sezoni.

Kako se navodi u saopštenju, pored Miloša, u disciplini vazdušna puška dobre rezultate ostvarili su seniori Anđela Miličković (608,8) i Vojin Tomović (606,7), kao i junior Miljan Dević (607,5),

U disciplini vazdušni pištolj, bolji od ostalih su bili Stanislav Bošković i Dušan Đukić (obojica po 558 krugova), Ivona Bulatović je ,,otpucala” 556 krugova.

Junior Matija Dačević je po treći put u sezoni popravio svoj najbolji rezultat (554). Naredne neđelje pred stručnim organima Saveza je zadatak da po ko zna koji put promijene planove rada i takmičenja, sve u cilju prilagođavanja uslovima koji se konstantno mijenjaju, a kako bi se strijelci i fizički i mentalno pripremili za presudna takmičenja u ovoj neuobičajenoj olimpijskoj godini navodi se u saopštenju Streljačkog saveza Crne Gore.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve