Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Streljački savez proglasio najbolje u 2019. na svečanosti u Podgorici

Priznanja za najbolje strijelce pripala su Ivu Stanišiću u disciplini trap, Milošu Božoviću (puška), te Jeleni Pantović (pištolj). Nagradu za najboljeg mladog strijelca dobio je Novak Dević

Na svečanom proglašenju najboljih održanom juče u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportskog centra u Podgorici, Streljački savez Crne Gore proglasio je najbolje u godini na izmaku.

Streljački, Foto: Cdm.me

Priznanja za najbolje strijelce pripala su Ivu Stanišiću u disciplini trap, Milošu Božoviću (puška), te Jeleni Pantović (pištolj). Nagradu za najboljeg mladog strijelca dobio je Novak Dević.

Najboljima su nagrade uručili predsjednik Streljačkog saveza Zoran Bošković, generalni sekretar Savo Milašinović i predsjednik Skupštine Željko Miličković, poželjevši strijelcima i streljačkoj organizaciji još bolje rezultate i nove rekorde.

Zahvalnice su dobili Drago Mašković, Miodrag Čanović, predsjednik Odbora direktora CEDIS-a i Ministarstvo odbrane, bez čije podrške i saradnje ovo ne bi bila jedna od najuspješnijih godina u novijoj istoriji crnogorskog strelj aštva.

Priznanje za ostvarene sportske rezultate pripalo je bivšoj reprezentativki i šampionki Branki Đurković, a posebna nagrada za jedinstveni doprinos streljačkom sportu i ostvarene rezultate posthumno je pripala Dušanu Popoviću.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve