Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stop za Cicipasa i Rubljova u Montrealu

Masters u Montrealu je jedan od najprestižnijih iz serije turnira tog ranga, ali i važna provjera i priprema uoči US opena, posljednjeg od četiri najveća gren slem takmičenja sezone

Stefanos Cicipas, peti teniser svijeta, izgubio je neočekivano meč 2. kola mastersa u Montrealu od Džeka Drejpera 7:5, 7:6.

Slavni Grk je protiv Britanca razočarao u dva sata i tri minuta igre, bio pod očiglednim pritiskom uloge favorita. Takođe, očigledno je da mu ne odgovara tako brza podloga kao na slavnom turniru u kanadskom gradu. Drejper je tri puta na meču uspio da napravi brejk, u taj-brejku odlučujućeg seta uspio da preokrene zaostatak – i zasluženo slavio.

Iznenađenje je i poraz mlade ruske zvijezde Andreja Rubljova. Osmi igrač na planetarnoj ATP listi je izgubio takođe od Britanca, sve boljeg Danijela Evansa – 6:4, 6:4. Duel je trajao svega 92 minuta, a Evans je zakazao duel sa američkom nadom Tejlorom Fricom u osmini finala.

Masters u Montrealu je jedan od najprestižnijih iz serije turnira tog ranga, ali i važna provjera i priprema uoči US opena, posljednjeg od četiri najveća gren slem takmičenja sezone.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve