Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Stonoteniseri počeli pripreme za kvalifikacije i POI: Čekajući da Bakić čekira vizu

Radović se već plasirao na Paraolimpijske igre kao treći senior svijeta, dok će Bakić svoju šansu tražiti nastupom na Viner turniru u Laškom, od 3. do 5. juna sa kojeg direktno ide samo pobjednik

Spremanje za najveće izazove kreće članovi stonoteniske paraolimpijske reprezentacije Crne Gore Filip Radović i Luka Bakić prvi ciklus priprema za kvalifikacije i POI u Tokiju odradiće u Temerinu, saopšteno je iz POK-a.

Ovo će biti prvo, od četiri okupljanja koliko je trener Nikolae Lupulesku planirao. Da podsjetimo, Radović se već plasirao na Paraolimpijske igre kao treći senior svijeta, dok će Bakić svoju šansu tražiti nastupom na Viner turniru u Laškom, od 3. do 5. juna sa kojeg direktno ide samo pobjednik.

– Izgledne šanse ima i za jednu od tri specijalne pozivnice, koju dodjeljuje bipartitna komisija, s obzirom da je trenutno 12. igrač na Svjetskoj rang listi. Jedan od osnovnih kriterijuma je uparivanje ekipa, kazao je Lupulesku koji se osvrnuo i na pripreme.

– Uslovi rada su odlični sa izuzetno respektabilnim sparing partnerima, poznatim srpskim olimpijcem Žoltom Peteom, njegovim bratom Zoltanom i Lorencom Lupuleskom, kazao je Lupulesku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve