Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Stokton: Kajri, hrabar si i mnogi su uz tebe

Kajri, ima mnogo onih koji te podržavaju. Mnogi ne mogu da dođu do tebe, ni ti ne možeš do svih, ali mnogo je onih koji navijaju za tebe. Samo nisu toliko hrabri kao ti. Ponosan sam na tebe što si preuzeo takav rizik i što je toliko odvažan u vezi s onim što smatra da je ispravno, izjavio je 59-godišnji Stokton

Legendarni košarkaš Džon Stokton je izjavio da podržava stav Kajrija Irvinga, koji još nije zaigrao ove sezone zato što nije vakcinisan protiv koronavirusa.

– Kajri, ima mnogo onih koji te podržavaju. Mnogi ne mogu da dođu do tebe, ni ti ne možeš do svih, ali mnogo je onih koji navijaju za tebe. Samo nisu toliko hrabri kao ti. Ponosan sam na tebe što si preuzeo takav rizik i što je toliko odvažan u vezi s onim što smatra da je ispravno, izjavio je 59-godišnji Stokton.

– Nema šanse da bih rizikovao bilo šta od toga kako bih igrao. Ja bih se nadao da bi se i drugi momci pridružili, da bismo se ujedinili i rekli da niko neće da igra, dodao je Stokton.

Omaleni plejmejker je desetostruki Ol-star igrač, a kompletnu karijeru je proveo u Juti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miro
12.12.2021-13:47 13:47

Uvijek može igrati sam protiv sebe na jedan koš u svom dvorištu. Da zarađuje kao većina ne bi glumio buntovnika, s gomilom dolara lako mu se k..č..ti