Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Stojković: Greške su sastavni dio sporta

Srbija i Portugal remizirali su (2:2) u meču 2. kola kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a fudbalska javnost bruji o pogotku Portugalaca u 93. minutu koji nije priznat. Piksi je poručio da bi bilo nezasluženo da je njegova ekipa izgubila od Portugala

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković nije želio da komentariše odluku sudije da ne prizna gol Kristijana Ronalda u sudijskoj nadoknadi.

Srbija i Portugal remizirali su (2:2) u meču 2. kola kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a fudbalska javnost bruji o pogotku Portugalaca u 93. minutu koji nije priznat.

– Nikada ne komentarišem sudijske odluke, ni kada su za, ni kada su protiv nas. Greške su sastavni dio sporta. Nijesam ni vidio tu situaciju da bih mogao sto odsto da tvrdim da li je bio gol. Kada pogledam, znaću istinu, ocijenio je Stojković.

Piksi je poručio da bi bilo nezasluženo da je njegova ekipa izgubila od Portugala.

– Raduje me karakter koji igrači pokazuju, jer to je ono što sam pričao – da riječ predaja ne postoji u našem rečniku. Morate uvijek da vjerujete u dobar rezultat i to je veoma pozitivno. Teško je igrati protiv superekipe kakva je Portugal, a to što smo uspjeli da od 0:2 dođemo do 2:2 nije lako u pshiloškom smislu. Bilo bi tužno da smo na kraju izgubili. Ne bi bilo zasluženo, kazao je Stojković.

Srbija poslije dva kola u grupi A ima četiri boda, a u narednom kolu, u utorak gostuje Azerbejdžanu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve