Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Stojković: Crna Gora mi je mnogo dala, nije mi žao što nijesam igrao protiv Kosova

Zbog afere koja je pratila duel Crne Gore i Kosova, Stojković i Ivanić izgubili su status reprezentativca, a sa klupe je otišao Ljubiša Tumbaković

Bivši reprezentativac Crne Gore Filip Stojković kazao je da ne žali što je nosio dres “sokolova”, ali i da je srećan što nije nastupio u meču protiv Kosova.

Stojković, Foto: Fscg.me

Zbog afere koja je pratila taj duel, Stojković i Ivanić izgubili su status reprezentativca, a sa klupe je otišao Ljubiša Tumbaković.

“Nisam mogao da budem na terenu tokom tog meča. Jako sam srećan što nisam igrao utakmicu. Ponosan sam na tu odluku. Ponovo bih isto uradio. Crna Gora mi je mnogo dala. Mnogo lijepih uspomena imam na tu zemlju i reprezentaciju. Ne žalim što sam igrao za tu državu”, kazao je Stojković austrijskim medijima.

Igrač bečkog Rapida istakao je i da mu je krivo što sa kumom i velikim prijateljem neće nikada zaigrati zajedno u dresu Srbije.

“Žao mi je što nisam bio strpljiviji i čekao poziv srpske federacije. Na kraju neću moći da igram sa najboljim prijateljem i kumom Aleksandrom Mitrovićem”.

Na kraju se rastao na lijep način sa Dejanom Savićevićem.

“Za njega imamo samo riječi hvale. Odlično se slažemo. Naravno, uoči meča sa Kosovom smo imali ozbiljnu raspravu. Međutim, podržao me je u svakoj odluci, pa i toj. Znao je da moram da se vratim u klub”, zaključio je Filip Stojković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve