Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Štitili privatnost: Iz Budućnosti objasnili zašto nisu objavljivali imena zaraženih Covidom 19

Poseban režim i dalje je na snazi nakon što je u klub ušao korona virus, a što je bila inicijalna kapisla da se prvenstvo prekine pet kola prije kraja. Zvanično je bio jedan pozitivan slučaj, a nezvanično se moglo čuti da je bilo više primjera zaraze

Fudbaleri Budućnosti izašli su iz dvonedjeljnog karantina, ali i dalje nijesu na pravoj slobodi ekipa je izolovana u hotelu Ramada odakle odlazi na treninge u kampu na Starom aerodromu.

Budućnost, Foto: Pobjeda.me

Poseban režim i dalje je na snazi nakon što je u klub ušao korona virus, a što je bila inicijalna kapisla da se prvenstvo prekine pet kola prije kraja.

Zvanično je bio jedan pozitivan slučaj, a nezvanično se moglo čuti da je bilo više primjera zaraze

Prvi put je o tome u razgovoru za Arenu progovorio trener Mladen Milinković

“To su neke interne stvari. Htjeli smo da zaštitimo svačiju privatnost. Ovdje postoji zakon o tome”, rekao je Milinković.

Veliki klubovi, čak i oni najveći, suočili su se sa problemom pandemije. Nijesu ni oni otkrivali imena ljudi koji imaju koronu, ali su saopštenjima obavještavali javnost da u svojim redovima imaju tri, pet sedam ili 10 slučajeva virusa.

Budućnost se oko toga nije oglašavala, a prošlo je dvadesetak dana.

“Imali smo par slučajeva u ekipi i među zapošljenima u klubu. Najvažnije je da niko od njih nije imao najteže simptome. Svi oni se dobro osjećaju i sprovode program od tri sedmice stroge izolacije”, ističe kormilar crnogorskog šampiona.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve