Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Štafeta olimpijske baklje pred ZOI u Kini trajaće samo tri dana

Zimske olimpijske igre u Pekingu počinju 4. februara svečanom ceremonijom koja će biti održana na čuvenom stadionu Ptičje gnijezdo, koji je korišćen i za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2008. godine. Takmičenja će biti organizovana sve do ceremonije zatvaranja, 20. februara

Štafeta olimpijske baklje za Zimske olimpijske igre u Pekingu trajaće samo tri dana, zbog zabrinutosti od širenja korona virusa, saopštili su u petak organizatori.

Kako su naveli, štafeta će kroz Peking proći od 2. do 4. februara, a olimpijski plamen će biti izložen samo u zatvorenim prostorima koji se smatraju bezbjednim i kontrolisanim.

Učesnici štafete biti podvrgnuti zdravstvenim pregledima i pažljivo će se pratiti, počevši dvije nedjelje prije početka događaja.

Zimske olimpijske igre u Pekingu počinju 4. februara svečanom ceremonijom koja će biti održana na čuvenom stadionu Ptičje gnijezdo, koji je korišćen i za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2008. godine. Takmičenja će biti organizovana sve do ceremonije zatvaranja, 20. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve