Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šta će biti sa Mesutom Ozilom?

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da će fudbaleru Mesutu Ozilu biti "vrlo teško" da se vrati u ekipu, nakon što njemački igrač nije bio u konkurenciji za tim u četiri uzastopne utakmice

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da će fudbaleru Mesutu Ozilu biti “vrlo teško” da se vrati u ekipu, nakon što njemački igrač nije bio u konkurenciji za tim u četiri uzastopne utakmice.
Ozil, Foto: Twitter
Arsenal je pobijedio u prve dvije utakmice u Premijer ligi, pobijedio je i Lester u trećem kolu Liga kupa, kao i Liverpul na penale za trofej Komjuniti Šild. Te utakmice propustio je Ozil, koji nije igrao ni završnicu prošle sezone, kada je u junu nastavljeno takmičenje poslije pauze zbog pandemije koronavirusa. Posljednji put igrao je 7. marta.

Arteta je upitan da objasni odustvo Ozila iz ekipe.

“Ekipa se razvija, možete videti koji nivo dostiže. U ovom trenutku smo tu, želimo i više da se razvijamo, da igramo bolje i da se bolje takmičimo. To moramo da zadržimo. Zaista sam zadovoljan igrom i kako otežavaju posao treneru da izabere ekipu. Biramo igrače za koje vjerujemo da su najbolji za svaku utakmicu. Može se vidjeti da se igrači mijenjaju, svake nedjelje je teško, ne samo za Mesuta, već i za neke igrače, da uđu u ekipu. Svake nedjelje pokušavamo da izaberemo prave igrače”, rekao je Arteta, prenio je Skaj.

“Naravno da razumem i poštujem pitanja, ali moram da pokušam da obavim svoj posao što poštenije. Pokušavam da izaberem ljude koji su, po mom mišljenju, u boljem stanju”, dodao je trener londonske ekipe.

Dakle, 400 hiljada sedmično i dalje svake sedmice stiže u Ozilov džep, ali on nije u planovima Mikela Artete.
Dobra vijest je da je ušao u posljednju godinu ugovora sa klubom, bilo bi dobro da ga se “Tobdžije” riješe i ranije, tačnije da se riješe njegove plate, ali to je malo vjerovatno u ovom trenutku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve