Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

SSSCG: Održan prvi Studentski kup u streličarstvu

Nakon Studentskog takmičenja održan je i kup Luštice u streličarstvu na kome su svi prisutni imali pravo učešća, a sve medalje pripale su studentima sa CG Univerziteta

Studentski sportski savez Crne Gore, u saradnji sa generalnim sponzorom Luštica bay i SK Podgorica organizovao je prvi Studentski kup Crne Gore u streličarstvu.

Foto: Cdm.me

U predivnom ambijentu poluostrva Luštica najprije je instruktor SK Podgorica sve prisutne upoznao sa čarima ovog sporta, a nakon toga je održano takmičenje u streličarstvu gdje je nastupilo 35 takmičara.

Najuspješnija studentkinja u ovom sportu je Hana Badžić sa Geodezije, drugo mjesto pripalo je Lejli Badžić sa Ekonomskog fakulteta dok je bronzano odličje pripalo Anđeli Gogić sa Pravnog fakulteta.

Nešto zanimljivije bilo je u muškoj konkurenciji gdje su tri prvoplasirana imala identičan skor nakon prvog kruga gađanja. Pristupilo se ponovnom gađanju pa je najuspješniji student streličar Dušan Janjić sa Mašinskog fakulteta. Drugo mjesto pripalo je Radomiru Đokiću sa Pravnog fakulteta dok je bronzano odličje osvojio Aleksandar Nikolić, takođe student Pravnog fakulteta.

Nakon Studentskog takmičenja održan je i kup Luštice u streličarstvu na kome su svi prisutni imali pravo učešća, a sve medalje pripale su studentima sa CG Univerziteta.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve