Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Srpski skijaš doživio teške povrede u Austriji

Riječ je o skijašu koji je učestvovao na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. godine. Redovan je učesnik takmičenja Svjetskog kupa u spustu i super veleslalomu, a ima i tri nastupa na prvenstvima svijeta

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju, Marko Vukičević doživeo je tešku povredu na treningu u zimskom centru “Sas Fi” u Švajcarskoj.

Foto: Ski savez srbije

Kako je prenio RTS, pozivajuci se na izvore iz Ski saveza Srbije, Marko je tokom zajedničkog treninga spusta sa kolegama iz Švajcarske, doživio težak pad.

On je helikopterom prebačen u bolnicu u Vispu gdje je ustanovljeno da ima prelome potkoljenice i ruke i gdje je uspješno operisan.

Operacija je trajala dva sata, a Vukičevic je, kako se prenosi, poručio da su povrede sastavni dio sporta te da je uvjeren da će se uskoro vratiti na stazu i nastaviti da se takmiči.

Riječ je o skijašu koji je učestvovao na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. godine. Redovan je učesnik takmičenja Svjetskog kupa u spustu i super veleslalomu, a ima i tri nastupa na prvenstvima svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve