Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Srebro za Mariju Vuković

Crnogorska atletičarka Marija Vuković osvojila je srebrnu medalju na dvoranskom prvenstvu Balkana

Crnogorska atletičarka Marija Vuković osvojila je srebrnu medalju na dvoranskom prvenstvu Balkana, održanom danas u Istanbulu, sa rezultatom 190 centimetara.

Najbolja crnogorska sportistkinja ponovila je rezultat od prošle godine na istom takmičenju, a Marija je sa preskočenih 190 centimetara osvojila drugo mjesto. Prvakinja Balkana postala je Bugarka Mirela Demireva,koja je preskočila 192 centimetra, dok je bronza pripala Rumunki Danijeli Stanču.

Marija već danas putuje za Beograd, gdje je sjutra očekuje nastup na ,,VII Belgrade Indoor Meeting”, koji je uvertira za 18. Svjetsko dvoransko prvenstvo, koje će se od 18. do 20. marta održati u Beogradu, a na kojem će nastupiti crnogorska rekorderka u visu.

Na šampionatu Balkana u Istanbulu nastupili su još Darko Pešić i Ljiljana Matović. Pešić je u disciplini 60 metara prepone bio najbolji u svojoj grupi, ali je sa rezultatom 8.21 osvojio ukupno šesto mjesto. Ljiljana Matović, baš kao i prošle godine, osvojila je 11. mjesto u troskoku, sa rezultatom 11.92 metara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve