Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Srđan Đoković: Kakav je problem ako Novak navija za Hrvatsku? To su naše komšije

Novak je često bio "na tapetu" zbog izjava da navija za Hrvatsku

Otac Novaka Đokovića, Srđan, gostujući na RTS-u pričao je o uspjesima svog sina i preprekama sa kojima se susretala njihova porodica.

Foto: Tennisworldusa.com

“To što Novak čini za Srbiju i srpski narod je nezamislivo. Neuporedivo je to šta se događa sada i prije nekih 20-ak godina kada smo prvi put počeli da odlazimo u inostranstvo. Novak je svojim odnosom prema svima pokazao da nemamo čega da se stidimo – da smo mi Srbi stari evropski narod, a ne genocidan narod”, izjavio je Đoković u emisiji “Upitnik”.

Novak je često bio “na tapetu” zbog izjava da navija za Hrvatsku.

“To je domaće vaspitanje. Nema uspješnog društva bez uspješne porodice. Nama su urušili familiju i zato nam se mnogo toga lošeg dešava. Pa, kakav je to problem što je on navijao za Hrvatsku? Pa, oni su naše komšije. To su njegovi prijatelji, ti fudbaleri ‘kockastih’. On je navijao za drugare. Moramo da prestanemo sa tim konfrontacijama više. Sjećate se kada su prije nekoliko godina bile poplave u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, on nije pomogao samo rodnoj zemlji nego i ostalim dvjema. To je za njega bila i ostala jedna zemlja i jedan narod. Ne možemo drugačije da se ponašamo”, izjavio je Srđan.

Novak trenutno učestvuje na drugom Gren Slemu sezone Rolan Garosu.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve