Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Spremni za veliku kupovinu: Solskjer pripremio plan za novi Junajted

Kalidu Kulibali od 100 miliona eura u ovom trenutku nije realna opcija, pa su za tu sumu odlučili da probaju sa dvojicom igrača. Štoper je goruća tema, traži se partner Megvajeru, a u prvi plan je izbio defanzivac Lajpciga Ibrahima Konate koji je procijenjen na 40 miliona eura

I pored krize koja će sasvim sigurno uslijediti poslije pandemije, Mančester junajted je spreman za veliku kupovinu.

Solskjer, Foto: Goal.com

Doduše, svoje planove će morati da promijene.

Kalidu Kulibali od 100 miliona eura u ovom trenutku nije realna opcija, pa su za tu sumu odlučili da probaju sa dvojicom igrača.

Štoper je goruća tema, traži se partner Megvajeru, a u prvi plan je izbio defanzivac Lajpciga Ibrahima Konate koji je procijenjen na 40 miliona eura.

U Njemačkoj tvrde da Francuz samo čeka odlazak Upamekana kako bi zacementirao svoje mjesto u defanzivi “bikova”, ali cijena od 40 miliona eura bi mogla da privuče Junajted i preseli 20-godišnjeg fudbalera na Old Traford.

Što se napada tiče, izdvojila su se dva imena – Timo Verner i Visam Ben Jeder.

Njemac je velika želja Liverpula, Lajpcig ga se ne bi odrekao za manje od 60 miliona eura i jedan je od najtraženijih špiceva današnjice. Jirgen Klop je i lično razgovarao sa zemljakom, ali to ipak nije dovoljna garancija da će Verner i obući dres “redsa” pošto konkretne ponude još uvijek nema.

Spremili su “crveni đavoli” i plan B, Ben Jeder bi bio znatno jeftiniji od Vernera, a 19 golova i devet asistencija na 31 nastupu za Monako od početka ove sezone govori o tome da se radi o još jednom kompletnom napadaču.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve