Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Sports Ilustrated tvrdi: Vučević 39. igrač NBA lige

Vučević je tokom prošle sezone trojdovan iz Orlanda u Čikago, u koji je ljetos stigao još jedan crnogorski reprezentativac, Marko Simonović

Crnogorski košarkaš i as Čikago Bulsa, Nikola Vučević je 39. igrač na listi 100 najboljih košarkaša u NBA ligi u izboru prestižnog američkog sportskog magazina ”Sports Illustrated”, koji svake godine objavljuje sopstvenu listu najboljih 100 košarkaša u najjačoj ligi na svijetu.

U objašnjenju za poziciju našeg košarkaša za narednu sezonu, koja je za četiri mjesta bolja nego prethodne godine, ”Sports Illustrated” navodi:

– Ovo je kompletna lista igrača koji su prošle sezone imali najmanje 23 poena i 11 skokova u prosjeku po utakmici, takođe i 38 odsto šuta za tri poena iz najmanje pet pokušaja – na njoj je samo Nikola Vučević. Vuč je potcijenjeni ofanzivni visoki momak, koji bi trebao da izgleda još bolje igrajući čitavu sezonu sa Zekom Lavinom”.

Vučević je tokom prošle sezone trojdovan iz Orlanda u Čikago, u koji je ljetos stigao još jedan crnogorski reprezentativac, Marko Simonović.

Došli su i Demar Derozan i Lonzo Bol, pa će Čikago biti u boljoj poziciji da juri plej-of, u koji Bulsi nijesu uspjeli da se plasiraju prošle sezone…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve