Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Spisak: Gojković računa na 17 vaterpolista za Svjetsku ligu

Selektor Vladimir Gojković je nakon priprema na bazenu Instituta Igalo odabrao 17 igrača koji će odraditi pripreme u Srbiji i konkurisati za odlazak u Debrecin gdje će se održati kvalifikacioni turnir od osmog do desetog januara

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore putuje danas za Beograd gdje će do 6. januara trenirati sa selekcijom Srbije i pripremati se za turnir evropskih kvalifikacija za odlazak na finalni turnir Svjetske lige.

Selektor Vladimir Gojković je nakon priprema na bazenu Instituta Igalo odabrao 17 igrača koji će odraditi pripreme u Srbiji i konkurisati za odlazak u Debrecin gdje će se održati kvalifikacioni turnir od osmog do desetog januara.

Spisak igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Stefan Vidović, Dimitrije Obradović, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Vlado Popadić, Dušan Matković, Dušan Banićević, Miroslav Perković, Slaven Kandić, Savo Ćetković, Aleksa Ukropina, Nikola Moskov.

Pored selektora Gojkovića u stručnom štabu su pomoćni treneri Miloš Šćepanović, Miodrag Matković i Milan Ćirović, doktor Vladimir Dedović i fizioterapeut Ivan Borović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve