Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spisak: Drašković odabrao za mečeve sa BiH

Naš U-17 tim okupiće se petog oktobra, dok su mečevi sa Bosnom i Hercegovinom na programu šestog i osmog oktobra. Prvi duel igra se u Baru sa početkom u 15 časova, dok je druga utakmica zakazana za 11 časova na stadionu Trešnjica u Golubovcima

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup u prijateljskom dvomeču sa Bosnom i Hercegovinom.

Drašković, Foto: Fscg.me

Drašković je pozvao 22 igrača – golmani: Emin Đurović (Lil, Francuska), Filip Domazetović (Budućnost); odbrana: Đorđe Pešukić, Damjan Dakić, Risto Pejović, Luka Živković (Budućnost), Balša Vukotić (Podgorica), Nihad Balić (Jedinstvo), Andrija Radonjić (Kom); vezni red: Vasilije Šoškić (Mornar), Aleksa Ćetković, Balša Barović, Viktor Đukanović, Vladimir Perišić (Budućnost), Nemanja Carević (Grbalj), Vedad Turusković (OFK Titograd), Viktor Jovanović (Iskra), Lazar Stanišić (Kom), Luka Bubanja (OFK Berane), Damir Dulović (Amsterdam, Holandija); napad: Bogdan Veljić (Partizan, Srbija), Mitar Globarević (Budućnost).

Naš U-17 tim okupiće se petog oktobra, dok su mečevi sa Bosnom i Hercegovinom na programu šestog i osmog oktobra. Prvi duel igra se u Baru sa početkom u 15 časova, dok je druga utakmica zakazana za 11 časova na stadionu Trešnjica u Golubovcima.

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve