Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Spekulacije: Mitrovića ponovo sele u Minhen

Kako pišu mediji u Francuskoj i Njemačkoj, Juri Zdovc će biti novi šef struke u francuskom timu Levaloa, a bivši trener tog kluba Frederik Fatu “već je viđen” umjesto Mitrovića na klupi aktuelnog šampiona Francuske Asvela

Iako je prije samo par dana demantovao vijest da će uskoro preuzeti Bajern iz Minhena, našeg košarkaškog stručnjaka Zvezdana Mitrovića mediji ponovo sele u bavarsku prijestonicu.

Mitrović, Foto: Leprogres.com

Kako pišu mediji u Francuskoj i Njemačkoj, Juri Zdovc će biti novi šef struke u francuskom timu Levaloa, a bivši trener tog kluba Frederik Fatu “već je viđen” umjesto Mitrovića na klupi aktuelnog šampiona Francuske Asvela.

Portal “Eurohoops” juče je pisao kako je crnogorski trener pozvan u Lion na sastanak kluba, kako bi se razgovoralo o njegovoj budućnosti, a sve to je podgrijalo želje Bajerna, koji ne krije da mu je upravo bivši crnogorski selektor prvi pik za novog šefa struke.

Inače, Mitrović sa Asvelom ima ugovor do 2021. godine, a ukoliko pređe u Bajern biće drugi Crnogorac na klupi ovog kluba nakon što je do nedavno Bavarce vodio Dejan Radonjić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve