Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Spekulacije: Juventus daje četvoricu za zvijezdu Fiorentine

Juventus, prema onome što se može pročitati u medijima, dosta svojih dilema po pitanju rostera želi riješiti kroz razmjene, a tako će pokušati dovesti i veliku nadu italijanskog fudbala Federika Kijezu. Prema pisanju Tuttosporta, Juventus je spreman Fiorentini ponuditi čak četvoricu fudbalera u zamjenu za mladog Kijezu

Sudeći po spekulacijama koje slušamo već par mjeseci, velike su šanse da će se ostvariti predviđanja da će fudbalsko transfer tržište u periodu “korona krize” poprimiti odlike NBA i postati dominantno bazirano na “trejdove”.

Kijeza, Foto: Sportsport.ba

Tako i posljednje transfer spekuliacije iz Italije govore o razmjeni i “trejd paketu”.

Juventus, prema onome što se može pročitati u medijima, dosta svojih dilema po pitanju rostera želi riješiti kroz razmjene, a tako će pokušati dovesti i veliku nadu italijanskog fudbala Federika Kijezu.

Prema pisanju Tuttosporta, Juventus je spreman Fiorentini ponuditi čak četvoricu fudbalera u zamjenu za mladog Kijezu.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči je spreman prepustiti Danijelea Ruganija, Luku Pelegrinija (pozajmica Kaljariju do kraja sezone) i Kristijana Romera (na pozajmici u Đenovi do kraja sezone) da bi doveo Kijezu.

Fiorentina je, sa druge strane, već neko vrijeme zaintersovana za Matiju Perina koji je trenutno na pozajmici u Đenovi (Đenova ima opciju otkupa ugovora), a Juventus je spreman učiniti sve što može kako bi i njega poslao put Firence – ukoliko će to dovesti do realizacije Kijezinog transfera.

Treba dodati da je Bartolomiej Dragovski neprikosnovena jedinica Fiorentine, ali su se pojavile glasine da bi on mogao biti prodan ovog ljeta ukoliko stigne dovoljno bogata ponuda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve